Bedrijven

Evenementen en congressen in Cinéstar

Cinéstar biedt ook de mogelijkheid om allerhande evenementen te organiseren. Door de hoge kwaliteit van de infrastructuur kunnen de 3 zalen ook ter beschikking worden gesteld voor seminaries, congressen, presentaties of persconferenties waarbij de reeds aanwezige geluids- en filmapparatuur kan worden gebruikt. Daarnaast kan Cinéstar ook instaan voor de bijkomende randapparatuur zoals videoprojectoren, microfoons, computers, lezenaars, ... ter ondersteuning van evenementen.

Verder kan men een zaal huren voor een unieke avant-première voorafgegaan door een brunch of gevolgd door een receptie. Voor alle evenementen zoals personeels feesten, sinterklaasfeest of een privé filmvoorstelling kan men ook terecht bij ons. Catering kan gaan van ontbijtbuffet tot lunch of receptie.

Accomodatie

Alle filmzalen bij Cinéstar zijn uitstekende congreszalen, alle zalen zijn uitgerust met airconditioning en de beste geluids- en beeldtechnologie. Wij sluiten uw laptop aan op onze digitale projector en uw PowerPoint -of videopresentatie wordt geprojecteerd op groot scherm en de draadloze microfoon is aangesloten op onze geluidsinstallatie.

Zetels met dubbele armsteunen en voldoende beenruimte garanderen een optimaal zitcomfort. De zalen kunnen flexibel ingericht worden zodat uw evenement volledig tot zijn recht komt. Ten slotte heeft u keuze tussen zalen van ruim 98 tot 430 zetels.

De aandacht van uw publiek zal volledig op u en uw presentatie gericht zijn!

Avant-premières

U heeft nu een unieke mogelijkheid voor een feestelijke incentive met uw medewerkers of relaties in Cinéstar! Neem uw gasten mee naar de spannende wereld van Hollywood en trakteer ze op een ochtend, middag of avond filmfun.

De grootte van de zaal passen we aan afhankelijk van het aantal genodigden, de film naar uw publiek en samen gaan wij op zoek naar een unieke avant-première en aangepaste catering en decoratie.

Catering

Ter ondersteuning van uw evenement zorgt Cine Star tevens voor de catering: wij kunnen zorgen voor een ontbijtbuffet, een receptie met hapjes, een lunch of een buffet volledig volgens uw wens

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u gewoon een vraag?

Klik hier om ons te contacteren.

Bekijk ook ons fotoboek voor enkele referenties.