Green Book
B-Day @ Cinestar

Nu te zien

Nieuws

 • Macaulay Culkin had "normale vriendschap" met Michael Jackson

  Macaulay Culkin had een "normale vriendschap" met Michael Jackson. Dat heeft de 38-jarige Amerikaanse acteur gezegd in de podcast 'Inside of You with Michael Rosenbaum'. Fans van Culkin, die wereldberoemd werd dankzij de film 'Home Alone', zijn al jaren nieuwsgierig naar zijn relatie met 'the King of Pop', zeker nadat die laatste moest terechtstaan wegens beschuldigingen van misbruik van een 13-jarige jongen.

  lees meer ...
 • Binnenkort te zien: 'The Best of Dorien B.', de eerste langspeelfilm met Jelle De Beule

  'The Best of Dorien B.' krijgt haar wereldpremière op het filmfestival van Rotterdam. De moeite, want debutante Anke Blondé verwerkte haar eigen levensvragen in het komische drama, en Jelle De Beule schittert als arrogante echtgenoot. Wij interviewden de regiseusse.

  lees meer ...
 • 5 animatiefilms om naar uit te kijken in 2019

  2019 wordt een topjaar qua filmreleases. Dat wisten we u eerder deze maand al te vertellen. Graag hadden we één specifieke categorie films toch even extra in de kijker geplaatst: De animatiefilms. Want ja hoor, in 2019 verschijnen er een heleboel kleppers.

  lees meer ...
 • Hugh Grant lanceert oproep om gestolen script te recupereren

  Hugh Grant heeft gisterenavond (lokale tijd) op Twitter een wanhopige oproep gelanceerd nadat eerder op de dag een script, waar de Britse acteur naar eigen zeggen weken aan gewerkt had, gestolen werd uit zijn auto.

  lees meer ...
 • Belgische film 'By the Name of Tania' geselecteerd voor Berlinale

  De Belgische film 'By the Name of Tania' van Bénédicte Liénard en Mary Jiménez is geselecteerd voor het internationale filmfestival van Berlijn, dat dit jaar van 7 tot 17 februari plaatsvindt. Dat heeft Wallonie-Bruxelles Images vandaag in een communiqué meegedeeld. De prent, geproduceerd door Clin d'oeil films, gaat op de Berlinale in wereldpremière in de sectie Generation 14plus, gewijd aan adolescenten.

  lees meer ...
 • Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger gaan trouwen

  Na een korte, maar stormachtige romance maakte Chris Pratt vanochtend vroeg wereldkundig dat hij zal trouwen met Katherine Schwarzenegger, dochter van voormalig gouverneur van Californië en filmster Arnold Schwarzenegger.

  lees meer ...
 • Dwayne Johnson ontkent 'Daily Star' interview

  Via Instagram liet The Rock weten dat het interview dat in de Britse tabloid 'The Daily Star' verscheen "gefabriceerd" was. Volgens de tabloid toonde hij zich in dat gesprek zeer kritisch tegenover millennials.

  lees meer ...
 • 'Criminal Minds' houdt het na vijftien seizoenen voor bekeken

  De succesvolle en langlopende misdaadserie 'Criminal Minds' verdwijnt na het vijftiende seizoen van de buis. het laatste seizoen zal maar tien afleveringen lang zijn en wordt dit jaar uitgezonden. Dat meldt The Hollywood Reporter.

  lees meer ...
 • Proces seksmisbruik van Harvey Weinstein vastgelegd voor 6 mei

  In Manhattan, New York is de datum van 6 mei vastgelegd voor de behandeling van de zaak van verondersteld seksueel misbruik door filmproducent Harvey Weinstein. Daarbij is er wel de nuance dat datums voor processen in de VS nooit helemaal "vast"-liggen en dergelijke datums vaak uitstel ondergaan. Het is niet duidelijk hoe "vast" de datum van 6 mei ligt voor de rechter en de advocaten van Weinstein. Een woordvoerder van het gerecht in Manhattan noemde de datum van 6 mei "niet officieel" en "eerder benaderend".

  lees meer ...
 • Gewezen Pixar-baas John Lasseter benoemd tot hoofd Skydance Animation

  John Lasseter, de voormalige artistiek leider van Disney Animation en Pixar, wordt het nieuwe hoofd van Skydance Animation. Dat meldt het Amerikaanse vakblad Variety. Lasseter stapte op in juni vorig jaar bij de entertainmentgigant na beschuldigingen van seksuele intimdatie.

  lees meer ...

Programmatie

Maandag 21 Januari
Er zijn geen voorstellingen op maandag 21 januari.